Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Оголошення

Увага конкурс!

Увага конкурс!

        Виконавчий комітет Молочанської міської ради, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Молочанської міської ради, віднесеної до п’ятої категорії посад в органах місцевого самоврядування.

        Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 зі змінами, Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, наказу Міністерства юстиції України від 29.12.2015 № 2790/5 «Про врегулювання відносин, пов’язаних зі статусом державного реєстратора», (зі змінами) встановлюються наступні вимоги до кандидатів на посаду державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Молочанської міської ради: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста за спеціальністю правознавство; вільне володіння державною мовою; сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку). Стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року; успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації).

       Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії виконавчого комітету міської ради наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку форми П-2ДС з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію сертифікату про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку);

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім випадків, коли фізична особа через свої релігійні переконання відмовилась від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відмутку у паспорті);

- копію трудової книжки;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

         Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

        Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою.

       Термін прийняття документів конкурсною комісією – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному сайті міської ради.

Документи надаються за адресою: 71716, Запорізька область, Токмацький район, м. Молочанськ, вул. Педенко, 17, каб. № 4, виконавчий комітет Молочанської міської ради, тел. 4-02-33.

Понеділок, 19 Квітня 2021 15:46 | Переглядів: 459