Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Повідомлення про скликання позачергової сесії

Повідомлення про скликання четвертої позачергової сесії

22 січня 2021 року о 13-00 за адресою: м. Молочанськ, вул. Педенко, буд.17 у сесійній залі міської ради відбудеться четверта позачергова сесія Молочанської міської ради восьмого скликання.

Порядок денний четвертої позачергової сесії:

1. Про затвердження «Програми заходів з реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Молочанської міської ради на 2021 рік.»

2. Про затвердження Програми соціальної підтримки ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю, інших малозабезпечених громадян Молочанської міської ради, які потребують допомоги на 2021 рік.

3. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради № 5 від 30.12.2020 р. «Про бюджет Молочанської міської територіальної громади на 2021 рік.»

4. Про внесення змін до рішення Молочанської міської ради № 7 від 16.12.2020 рок «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату Молочанської міськоїради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради» шляхом викладення у новій редакції.

5. Про розгляд заяви В.О. Вольвача

6. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Молочанської міської ради № 1 від 30.12.2021 р «Про Програму «Місцеві стимули для працівників первинної ланки охорони здоров’я на 2021 рік»

7. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Молочанської міської ради № 2 від 30.12.2021 р «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги на території Молочанської міської ради у 2021 році»

8. Про затвердження змін та доповнень до Регламенту Молочанської міської ради восьмого скликання шляхом викладення у новій редакції

9. Про внесення змін до «Положення про старосту Молочанської міської ради»

10. Про внесення змін до Статутів ДНЗ Молочанської міської ради

11. Про виконання плану роботи Молочанської міської ради сьомого скликання за ІІ півріччя 2020 року

12. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Молочанської міської ради та опису посвідчення.

13. Про затвердження розпоряджень міського голови

14. Про клопотання щодо надання згоди на передачу майна, яке знаходиться на балансі «Районного методичного кабінету» до комунальної власності Молочанської міської ради

15. Про звіт результату роботи тимчасової комісії про роботу КП «Громада»

16. Про ліквідацію КП «Громада»

17. Про передачу майна КП «Громада»

18. Про звернення депутатів Молочанської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення

19. Про надання дозволу КП "Славутич" на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок

20. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання у власність

21. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва Моісеєнко Наталії Володимирівни

22. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на місцевості та надання у власність.

23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та надання у власність громадянам.

24. Про внесення змін до рішення сесії Молочанської міської ради від 17.06.2020року № 14 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту у власність гр. Подлужному Миколі Федоровичу»

25. Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою громадянам

26. Про виділення громадянам Плетень Світлані Михайлівні та Лєсовніковій Тетяні Михайлівні в натурі ( на місцевості) належної земельної ділянки, як спадкоємцям власників земельної частки (паю) із земель колективної власності по колишньому КСП «Дружба» Новомиколаївської сільської ради Токмацького району Запорізької області.

27. Про надання невитребуваних земельних часток (паїв) пасовищ із земель колективної власності сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського в оренду

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для подальшого надання земельної ділянки у власність громадянам

З метою дотримання вимог заходів, що направлені на протидію поширенню на території Запорізької області випадків захворювань, спричинених коронавірусом, усім присутнім на засіданні мати при собі засоби індивідуального захисту (маску, перчатки) та зберігати дистанцію.

Середа, 20 Січня 2021 11:32 | Переглядів: 390