Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Молочанськ відсвяткував 215-ту річницю Дня міста

21-го вересня 2019 року в місті Молочанськ в міському парку та на Пришибських висотах відбулися урочисті мітинги «Довічну пам'ять, глибоку вдячність нащадки свято збережуть» з нагоди 76-ї річниці визволення м.Молочанськ від німецько-фашистських загарбників. У святкових заходах були присутні почесні гості, Народний депутат України Павло Мельник, депутат районної ради Ігор Ситник, член Молочанського первинного осередку Токмацької міської територіальної організації Українського Союзу ветеранів Афганістана (воїнів-інтернаціоналістів) Андрій Вавренюк.
Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив місто від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. У ході мітингу були покладені квіти біля меморіальних комплексів. Після проведення урочистих мітингів з нагоди 76-ї річниці визволення м.Молочанськ відбулося покладання квітів на оновленому пам’ятнику воїнам 2 гвардійської Армії Південного фронту, загиблим та померлим від ран при звільненні нашого міста від німецько-фашистських загарбників восени 1943 року, який знаходиться на кладовище по вулиці Серьогіна.

А вже з 18:00 розпочалося веселе, гучне святкування Дня міста Молочанськ. Вся центральна площа міста вкрилася яскравими фарбами, різнокольоровими кульками, посмішками та квітами. Розпочалося свято з виставки робіт квіткових композицій, які виставили учасники конкурсу «Кращі квіткові композиція молочанців – улюбленому місту». Водночас був проведений майстер-клас для дітей «Нетрадиційне малювання». В ході програми також були: святковий концерт «У злагоді й мирі квітуй, моє місто», виступи художніх колективів, шоу мильних бульбашок, козацький куліш, художня інсталяція карти Молочанськ «Щасливі долоні дітлахів», ювілейний торт, яким пригощали всіх охочих.

Впродовж всього дня працювали атракціони, дитяча зона, святкова виїзна торгівля та міні-бар. В цей день над нашим містом поринала чудова атмосфера, радісний настрій та яскраві емоції полонили усіх, кожна хвилина була наповнена щастям.
А завершив все це святкове дійство яскравий, гучний феєрверк.
Дякуємо усіх хто взяв участь в організації цього незабутнього свята, дякуємо кожному мешканцю та гостю нашого міста, за те що розділили з нами ці щасливі миті.



Понеділок, 23 Вересня 2019 10:05 | Переглядів: 602