Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«Зона комфорту» в Молочанській міській раді

Група активних жінок Молочанської міської ради виступила з гендерною ініціативою «Створення безпечного публічного простору «Зона комфорту» в Молочанській міській раді» та взяла участь в програмі мікрофінансування жіночих ініціатив в рамках проєкту «Просування участі жінок у політиці та протидія гендерним стереотипам», який реалізує Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» у партнерстві з Національним демократичним інститутом.

Проєкт отримав перемогу в конкурсі та грант на облаштування кімнати «Зона комфорту» на першому поверсі адміністративної будівлі міської ради.

Метою ініціативи робочої групи у складі: депутатки Молочанської міської ради VII скликання Остролуцької Олени, чинної депутатки Броцької Інни, жінок-старост сіл Молочанської громади Безкровної Марії, Гниди Олени, Сахно Наталії, було створення простору, який стане інструментом залучення жінок громади до активного громадського життя, розповсюдження ідей гендерної рівності і гендерної культури, підвищення рівня комфортності для жінок, які відвідують з дітьми міську раду або працюють в міській раді.

Загальна сума гранту складає 12 000 грн. На ці кошти Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» придбані та встановлені металопластикові вікно та двері. Зі своєї сторони Молочанська міська рада вже виконує ремонтні роботи, а після завершення ремонту облаштує приміщення необхідними меблями та обладнанням.

Незабаром занедбана кімната перетвориться в зручний та комфортний простір. В «Зоні комфорту» розмістяться дитячий куточок, міні аудиторія для тематичних просвітницьких заходів та зона спілкування.

Актуальна інформація про завершення ремонту, початок роботи «Зони комфорту», графік проведення заходів буде розміщуватися на офіційному сайті Молочанської міської ради.



Вівторок, 06 Квітня 2021 09:29 | Переглядів: 817