Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Оголошення

Про скликання засідання виконавчого комітету Молочанської міської ради

14 червня 2021 року о 10-00 год. в сесійній залі міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Молочанської міської ради за адресою місто Молочанськ, вул. Педенко, 17

Питання порядку денного:

1. Про коригування адреси квартири.

2. Про надання дозволу на списання житлового будинку за адресою: вул. Гастелло, буд.46, с. Новомиколаївка Пологівського району.

3. Про надання матеріальної допомоги.

4. Про затвердження складу комісії з визначення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати героїня» та Положення про неї.

5. Про затвердження Положення про використання шкільних автобусів.

6. Про затвердження описів та зразків печаток та штампів.

7. Про міську комісію з питань евакуації, створення приймальних та збірних пунктів евакуації.

8. Про доцільність цілодобового перебування в КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради ХХХ ХХХ ХХХ р.н.».

9. Про доцільність цілодобового перебування в КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради ХХХ ХХХ ХХХ р.н.».

10.Про надання малолітньому ХХХ ХХХ ХХХ р.н., статусу дитини, позбавленої батьківського піклування».

11.Про затвердження висновку виконавчого комітету Молочанської міської ради, як органу опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., по відношенню до її дитини ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н. та стягнення аліментів».

12. Про затвердження висновку виконавчого комітету Молочанської міської ради, як органу опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., по відношенню до її трьох дітей: ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., та ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., та стягнення аліментів».

13.Про затвердження висновку виконавчого комітету Молочанської міської ради, як органу опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., по відношенню до її малолітніх дітей:ХХХ ХХХ ХХХ, р.н., та ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., та стягнення аліментів».

14. Про затвердження висновку виконавчого комітету Молочанської міської ради, як органу опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., по відношенню до її малолітніх дітей:ХХХ ХХХ ХХХ, р.н., та ХХХ ХХХ ХХХ, ХХХ р.н., та стягнення аліментів».

 

П'ятниця, 25 Червня 2021 21:01 | Переглядів: 286