Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Шановні земляки, дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

      Від імені нашої громади, міської ради та виконавчого комітету, від себе особисто щиро вітаю із Міжнародним Днем людей похилого віку та Днем ветерана!

      Ці свята ми відзначаємо щороку 1 жовтня. Вони — символ єдності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

      Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди навчили долати труднощі та бути достойними своєї громади і держави.

     Наше завдання сьогодні — зробити все можливе, щоб забезпечити вам належний рівень життя. Ви пронесли крізь своє життя невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції. Важко переоцінити здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося Вам пережити і при цьому не втратити гідність, віру, любов.

      Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

      Бажаю вам та вашим рідним благополуччя, радості, душевного спокою, оптимізму, мирного неба над головою та спокою на  рідній землі! Довгих і щасливих Вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Зі святами!

З повагою,

Молочанський міський голова

Ірина ЛИПКА



П'ятниця, 01 Жовтня 2021 10:04 | Переглядів: 284