Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Молочанська загальноосвітня школа I-III ступенів відзначила свій 75-тилітній ювілей

Особливою подією для жителів Молочанська і району в цю суботу, 26 січня – стало святкування 75-річчя Молочанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, в традиційний день зустрічі випускників.
Святкування ювілею розпочалось з виступу духового оркестру школи мистецтв під керівництвом О.Бондаренка.
Золотою симфонією пролунала мелодія 75 річного шкільного дзвоника, в руках найстаршого випускника вечора Максименка Володимира Андрійовича, 1950 року випуску і учнів першого класу.
Привітати школу з важливою датою приїхали випускники, ветерани-педагоги, учні, батьки та поважні гості:

- Матвієнко Валерія Валеріївна – заступник голови районної ради.
- Синиця Наталія Вікторівна – секретар Молочанської міської ради 
- Фокша Світлана Євгенівна – директор комунальної установи районного методичного кабінету
- Артюх Ірина Вікторівна – член всеукраїнської асоціації керівників шкіл «Відродження гімназій України», директор Червонянської загальноосвітньої школи Гуляйпільского району.
- Лаба Ірина Іванівна – завідувач дитячим навчальним закладом «Ромашка»
- Маркіна Наталя Геннадіївна – директор молочанської школи мистецтв
- Савон Єлизавета Владиславівна – заступник директора з навчальної роботи Молочанської школи мистецтв
- Вавренюк Андрій Йосипович, Горлач Микола Анатолійович, Шишкін Ярослав Анатолійович, Філіпов Василь Василійович – солдати захисники
- Шиш Леся Онисимівна, Дробітько Павло Пантелійович, Компанієць Ірина Анатоліївна – вчителі-ветерани педагогічної праці.

Славних 75! Це – поважний вік для навчального закладу. За ці роки є що згадати, над чим задуматися, та найголовніше, є чим і ким пишатися. Адже сьогодні випускники добрими справами прославляють школу на теренах країни й зарубіжжя у різних сферах суспільства, на різних посадах, професіях, при різних званнях.
До цієї знаменної дати навчальний заклад ішов довгою дорогою наполегливої праці багатьох поколінь досвідчених, творчих, талановитих учителів. Це був нелегкий шлях утвердження своїх принципів, пошуків, звершень, зростання та примноження здобутків.

Щирі привітання гостей перепліталися з чудовою концертною програмою, в якій брали участь найталановитіші учні школи, вихованці школи мистецтв та вчителі. Тут було все: чудові співи і поетичні посвяти, запальні танці та музичні постановки. Кращих педагогів було відзначено грамотами та подяками.
Слід зауважити, що ювілею школи передувала копітка робота всього педагогічного колективу. Вивчено архіви, зібрано інформацію про випускників та вчителів різних років, щоб вдалими презентаціями на великому екрані продемонструвати, яким важливим і насиченим був шлях навчального закладу довжиною у 75 років.

Попри поважний вік, школа ще молода, повна сил!
А ми щодня радіємо новим перемогам та маємо багато задумів щодо розвитку та процвітання нашої Alma-mater.
Низький уклін тобі, наша рідна школо! Віншуємо твою радість, що збираєш до свого порогу вчителів, випускників усіх поколінь, як ознаку Духовності, Соборності і Єдності.
Колектив Молочанської ЗОШ

 



Середа, 30 Січня 2019 13:53 | Переглядів: 1208