Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

План заходів на святкування 77-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників та 216-ї річниці заснування міста Молочанськ, яке відбудеться 21 вересня

План заходів на святкування 77-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників та 216-ї річниці заснування міста Молочанськ, яке відбудеться 21 вересня

У зв’язку з продовженням адаптивного карантину до 31 жовтня 2020 року та з метою запобігання поширенню COVID-19, святкування Дня міста Молочанськ відбудеться в обмеженому форматі. Тож, у 2020 році Молочанці, як і тисячі міст України, свій день народження вимушені відзначати з врахуванням умов карантину. Відтак мова не йде про традиційне відзначення свята, з мітингом та виступами колективів художньої самодіяльності. Але не зважаючи на це, МИ підготували для Вас різноманітну, цікаву святкову програму. Тож ознайомтесь, будь ласка, щоб нічого не пропустити.
Напередодні свята з нагоди 77-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників будуть вручені подарункові набори ветеранам Другої світової війни.

* Ранок 21 вересня почнеться з урочистого покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам : 10:00 - міський парк, 10:20 -Пришибськівисоти, 10:40- Батьківщина мати (вул.Серьогіна), 11:00 - Пам'ятний знак на місця масового вбивства патріотів євреїв, циган, біженців «Під час окупації в 1941 році»(виїзд з міста, у сторону села Новомиколаївка).

* Продовж усього Дня на просторах Facebook наших офіційних сторінок будуть транслюватися привітання установ та організацій нашого міста, та онлайн програми присвячені до цього дня. Тож навіть сидячи вдома, чи знаходячись далеко від рідного міста ви зможете все бачити та насолоджуватися святкуванням.

* Підростаюче покоління містян того дня буде об’єднане проведенням єдиної класної години «Рідний Молочанськ та його історія».

* Всі охочі подивитися на наше місто у майбутньому на малюнках «Моє місто у майбутньому, моїми очима» зможуть це зробити відвідавши виставку на центральній площі БК з 10:00 до 18:00. Також на тому ж місті, водночас будуть представлені до Вашої уваги роботи з конкурсу «Святкова композиція», які були подані заздалегідь талановитими мешканцями нашого міста.

* У першій половині дня у школярів, яких згідно з розкладом є малювання, проведуть цей урок незвично, на центральній площі БК на свіжому повітрі й будуть малювати «Барви осені» кольоровою крейдою на асфальті.

* Також на території центральної площі буде встановлена дошка, на якій ви зможете залишити своє письмове привітання місту та містянам. Тут же, для Вас, молочанці, буде встановлена фотозона, де ви зможете зробити гарні світлини на пам’ять.

 

* О 16:00 стартує квест, команди яких заздалегідь пройшли реєстрацію, отримали завдання та маршрут. Ви маєте можливість слідкувати за пересуванням та успіхами команд на просторах fecebook, де ми будемо виставляти фотозвіти етапів квесту.

 

* Водночас, з 16:00 розпочнуться майстер-класи від Дитячого будинку культури «Водна анімація» та «Пісочна анімація» - до участі запорошуємо усіх охочих діточок.

 

* А вже о 17:00 розпочнеться розважальна дитяча програма аніматорів, де будуть танці, конкурси та шоу мильних бульбашок.

Серед запланованих заходів також є, нагородження активних мешканців міста подяками від міського голови, яке заплановано на 18:00 на центральній площі БК.
***А завершить цей святковий день вечірня програма у вигляді дискотеки просто неба від нашого гостя диджея Chicago з міста Запоріжжя. Ну і щоб вже зовсім не змінювати традицію, о 21:00 на Вас чекає святковий феєрверк від міського голови.
Під час усього святкування працюватимуть атракціони, святкова торгівля, виїзне кафе.Уся святкова програма проводиться за підтримкою міського голови Володимира Вольвача.
Уся програма святкування буде проводитися з урахуванням карантинних обмежень, тож дотримуйтесь правил дистанції, будь ласка.



Четвер, 17 Вересня 2020 14:22 | Переглядів: 654